maandag 4 februari 2013

MIJN EERSTE BLOG

Welkom op mijn blog. Na heel wat gepuzzel heb ik mijn lay-out zo ingesteld als ik het hebben wil. Ik ben al een tijdje een stille volger van een aantal bloggers. Vooral degene die over landelijk wonen gaan. Soms kijk ik met jaloerse blik naar de foto's waarmee de blogs worden verfraaid.
Momenteel woon ik nog in België, maar hoop dit jaar na een aantal jaren weer terug naar Nederland te gaan. Het huis wat ik daar hoop te vinden moet wel een sfeer uitstralen waar een landelijke inrichting tot zijn recht komt. Je zou denken dat dit niet zo'n probleem hoeft te zijn, ware het niet dat manlief en ikzelf nogal van mening verschillen waar we precies willen wonen.
Ik ben een stadsmens en mijn echtgenoot daarentegen wil het liefst zijn dagen slijten in een dorp waar nauwelijks iemand woont. Je begrijpt dat dit voor de nodige problemen zorgt in onze zoektocht naar "het perfecte huis"...Maar we gaan vol goede moed op zoek en ik laat me zeker niet uit het veld slaan. Funda.nl is een door mij veel bezochte site.
Voor zover de eerste kennismaking met mij, een nieuwe schrijver in blogger-land. Volgende keer meer.....

Marian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten