vrijdag 8 februari 2013

KLOKKEN

Mijn echtgenoot heeft een klokken en horloge tic. In iedere ruimte hangen één of meerdere exemplaren.
Mijn  favoriet is wel onderstaande klok.....
Wij hebben deze gevonden bij woonwinkel Le Cadeau in Breda, Hij is gemaakt van sloophout en heeft een beslag van roestig ijzer, wat een stoere uitstraling geeft. De kleuren zijn vrij naturel....
Hij hangt op de muur boven de schouw. Dit stukje muur is donkerder dan de rest van de muren en daardoor lijkt het op de foto net of de klok in een apart kader hangt, wat dus niet het geval is...

Fijn weekend allemaal,


Marian.

4 opmerkingen:

  1. Hallo Marian.
    Ik kwam bij toeval op je blog terecht..Leuk ik ben je eerste volger, welkom in blogland.

    Fijne dag groet, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beetje late reactie van mijn kant, maar wat leuk om jou als eerste volger te verwelkomen. Ik ben inmiddels ook een volger van jou geworden, na eerst een tijdje een stille volger te zijn geweest.

      Fijne dag en groetjes, Marian - Woonpassie

      Verwijderen
  2. Hallo Marian, welkom in blogland. Ikzelf blog ook nog niet zo lang, maar ik vind het reuze-leuk! Het leukste is toch wel de leuke en lieve reacties van mede-blogsters en hun waardevolle tips! Ik hoop dat je net zo veel plezier aan het bloggen beleefd als ik. En succes met het zoeken van je droomhuis!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Petra,

      Beetje late reactie van mijn kant, maar door drukte geen tijd gehad om te bloggen. Leuk dat je een berichtje bij mij hebt achtergelaten en je aangemeld hebt als volger. Ik ben heel lang al een stille volger van woonblogs en heb me nu bij een aantal blogs aangemeld als volger, zo ook die van jou. Leuk om je verhalen te lezen en je foto's te bekijken. Ik ben er helaas nog niet zo bedreven in, maar hoop dit verder te ontwikkelen..

      Fijne dag en groetjes, Marian - Woonpassie

      Verwijderen