zondag 28 april 2013

EEN ENGELTJE OP JE SCHOUDER.........

Het is weer enige weken geleden dat ik een bericht plaatste. Met manlief ging het helaas niet zo goed. Hij was na een stevige longontsteking onwel geworden. Dus naar de huisarts, die hem op zijn beurt doorstuurde naar het ziekenhuis. Daar werden in een paar weken tijd een aantal onderzoeken gedaan en vrijdag een week geleden vertelde de cardioloog dat er iets niet goed was met zijn hart. Dat was even schrikken... er moest een hartkatheterisatie plaats vinden en wel versneld. Dat heeft afgelopen donderdag plaats gevonden en manlief is meteen ook gedotterd en er is een stent geplaatst. Hij bleek toch wel een ernstige vernauwing in de kransslagader te hebben. Hij heeft veel geluk gehad dat hij geen hartinfarct heeft gehad, hij had dus echt een engeltje op zijn schouder


Nu alles achter de rug is, hij moet natuurlijk wel rustig aan doen, hoop ik wat vaker een berichtje te plaatsen


Een fijne zondag!

Liefs, Marian

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent Marian, maar dan heb je wel een paar heftige weken achter de rug zeg.
  Spannend allemaal en heel fijn om te lezen dat je man al gedotterd is en dat het een geluk is dat je er op tijd bij was.
  Heel veel sterkte samen.

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is schrikken voor jullie, fijn dat hij al geholpen is ik hoop dat het gouw weer wat beter gaat.

  Veel sterkte samen.
  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, dat is schrikken voor jullie! Gelukkig is erger bespaart gebleven en waren jullie er op tijd bij. Hopelijk gaat het herstel spoedig en kunnen jullie weer samen genieten van alles.
  Heel veel sterkte en beterschap toegewenst!!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen